Barion Pixel

Tisztelt Betegeink!

Az egészségügyre és a polgári jogi jogviszonyokra vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján, társaságunk, mint egészségügyi szolgáltató és kedves betegeink, mint megbízó között a személyesen, telefonon vagy e-mail üzenet útján történő megkeresés, illetőleg időpont foglalás útján jön létre a betegellátásra vonatkozó szerződéses jogviszony.

A szerződéses jogviszony létrejötte azt feltételezi, és a magunk részéről azt úgy tekintjük, hogy kedves betegeink, a honlapunkon meghirdetett feltételeket, árakat, díjszabásokat megismerték, azt magukra nézve kötelezőnek fogadták el.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a bármilyen úton történt időpontfoglalást tiszteletben tartani és betartani. A foglalt időpontok betartása azért is fontos, mert nyilván annak késedelmes lemondása vagy lemondás hiánya más érdeklődő betegtől veszi el a kezelés, illetőleg gyógyulás lehetőségét.

Figyelemmel arra, hogy a jövőben megelőzzük az ebből fakadó problémákat, tájékoztatjuk kedves betegeinket arról, hogy sürgős vizsgálati időpont – 48 órán belül – kérése esetén, a kért vizsgálat díjának 50%-át, de minimum 10.000.- Ft összeget számítunk fel a vizsgálati díjon felül. Kedves betegeink vizsgálatra vonatkozó sürgősségi időpont kérését abban az esetben véglegesítjük, amennyiben a vizsgálat honlapunkon előírt költsége a sürgősségi időpont foglalástól számított 24 órán belül átutalásra kerül társaságunk a „DR. SYDÓ ÉS TÁRSA Kft., ERSTE Bank Zrt-nél vezetett 11600006-00000000-84845791 számú számlájára.

Kérjük betegeinket, hogy az utalással egyidejűleg szíveskedjenek a dr.sydo.tibor@egeszseg-haz.hu e-mail címre a számla kiállításához szükséges adatokat (név, lakcím, adószám) megadni.

Amennyiben bármely vizsgálati időpontot Tisztelt Betegünk a foglalt időponthoz képest 48 órán belül lemondja, úgy a vizsgálati díj 50%-a betegünk részére kiszámlázásra kerül, amennyiben a vizsgálati díjat elutalta, ilyen mértékben kerül visszafizetésre. Laborvizsgáltra történő előjegyzéshez minden esetben 10.000.-Ft foglalási díj elutalása szükséges.

Tájékoztatjuk Tisztelt betegeinket, hogy az időpont foglalás lemondásának elmulasztása esetén, a befizetett összeg visszatérítésre nem kerül, illetőleg ezen esetben az időpontfoglalással élő személy részére társaságunk a fenti összeget kiszámlázza.