Barion Pixel

SZAKTERÜLETEK

Kardiológia

A vezető halálozási okok között szereplő szív és érrendszeri betegségek időbeni felismeréssel, rendszeres kontrollal, az életvezetési tanácsok betartásával, rizikófaktorok komplex kezelésével visszaszoríthatóak.

Bővebben

Üzemorvos

Üzemorvosi vizsgálatok elvégzését a kötelező alapvizsgálattól a komplex manager-szűrésig (menedzserszűrésig) vállaljuk az Önök igényeihez és munkaidejükhöz alkalmazkodva!

Bővebben

Sportorvos

A sportolók és magas fizikai igénybevételnek kitett munkát végzők szívének átlagon felüli megterhelése, és az ebből adódó magasabb hirtelen szívhalál rizikó a rendszeres kivizsgálás bővítését teszi szükségessé.

Bővebben

FIZIKOTERÁPIA

A fizikoterápiás kezelések rehabilitációs céllal, vagy a már lezajlott folyamat kiújulásának, visszatérésének megelőzése végett alkalmazhatók.

Bővebben

INKONTINENCIA

Inkontinencia kezelése forradalmian új technológiával: nagy energiájú pulzáló mágnessel. Nincs műtét, nincs kockázat, nincs mellékhatás! A 30-40 perces kezelés során kényelmesen újságot olvas egy speciális fotelban.

Bővebben

Talpvizsgálat

Az egészséges emberi láb álláskor három ponton támaszkodik a talajra: az I. és V. metatarsus fejecsén és a sarokcsonton. Ezen fő pontok között, az építészetben ismert, feszítőszerkezethez hasonló ívek feszülnek ki.

Bővebben