Barion Pixel

FIZIKOTERÁPIA

A fizikoterápiás kezelések rehabilitációs céllal, vagy a már lezajlott folyamat kiújulásának, visszatérésének megelőzése végett alkalmazhatók. Céljuk a különféle mozgásszervi, keringési illetve idegrendszeri panaszok enyhítése.

A fizikoterápia feladata a kóros tünetek mérséklése, valamint azok megszüntetése különösebb fizikai beavatkozás nélkül, természetes és mesterségesen előállított fizikai energiák segítségével. A rekreációban szintén fontos szerepet tölt be, izom relaxációra és izomerősítésre használják továbbá. Amellett, hogy önmagában is megállja a helyét, orvosi terápiák kiegészítője is lehet, illetve a gyógytorna fizikoterápia együttesen való alkalmazásával szintén jobb eredmény érhető el.

SZOLGÁLTATÁSOK

Nagy energiájú lézerterápia (MLS, K-lézer)

Az MLS lézerterápia egy új, korszerű pulzáló lézer segítségével egyszerre éri el a fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatást, így meghaladja a hagyományos lézerterápia korábbi korlátait.

Bővebben

Lökéshullám terápia

A lökéshullám terápia bizonyítottan fájdalomcsillapító hatású, kitágítja a véredényeket, stimulálja a vérkeringést, serkenti az új csontszövetek kialakulását, gyulladáscsökkentő hatású.

Bővebben

Nagy energiájú pulzáló mágnesterápia

A membránok működésére, ezen keresztül az ionok áramlására van elsősorban hatással, fokozva a szervezet regenerációs képességét.

Bővebben

Nyirokmasszázs

Enyhe masszázst biztosítva serkenti a nyiroknak a szervezetben történő természetes keringését, melyet a páciensek nagyon kellemes és hatékony kezelésnek tartanak.

Bővebben

Ultrahang kezelés

A terápia során az összes a sejtek rezegni kezdenek, ami mikromasszázst alakít ki a szövetben. Ez a szövetek mélyén izomlazító-, fájdalomcsillapító- és értágító hatást fejt ki.

Bővebben

Denevérpad

Olyan gyógyászati eszköz, amely széles körben teszi lehetővé degeneratív gerincelváltozások gyógyítását és kezelését, hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki.

Bővebben

Gyógytorna

A gyógytorna egyfajta mozgásterápia, melyet a szakember az orvosi diagnózis és javallat átnézése, az anamnézis felvétele és a részletes állapotfelmérés után az egyéni igényekhez és fizikai állapothoz igazít.  

Számítógépes talpmérés

Az egészséges emberi láb álláskor három ponton támaszkodik a talajra: az I. és V. metatarsus fejecsén és a sarokcsonton. Ezen fő pontok között, az építészetben ismert, feszítőszerkezethez hasonló ívek feszülnek ki. Az egymás mellé helyezett két láb kupolaszerű boltozatot képez.

Bővebben